Nagyításhoz kattintson a képre!

Adventi Nyitott Pince napok

Hajós pincefalujában hagyománnyá nőtte ki magát a Nyitott Pince Napok eseménysorozat, aminek keretében rendszeresen sok-sok bortermelő mutatja meg borait az egyre lelkesebb és kíváncsibb érdeklődőknek.

Hajós ízei - Adventi Nyitott Pince Napok!

Nem az a fontos, hogy hányadszor, hanem, hogy hogyan? Ettől függetlenül kijelentjük, hogy sokadszor és fantasztikus adventi/karácsonyi hangulatban ünnepeljük meg a hajósi borokat. Megünnepeljük, hogy végeztünk a szürettel és azt is, hogy egy kiváló évjárat szőlőiből készítettünk borokat Hajóson a Pincefaluban. Persze azt is vidáman vesszük tudomásul, hogy hamarosan itt az év vége, a meghitt Karácsonyi időszak.

Ezeket a hangulatokat és ízeket igyekszünk évek óta kerek egésszé gyúrni az Adventi Nyitott Pincék boros gazdáinak prezentációival és a borokhoz tartozó ínycsiklandó falatokkal.

Már megbizonyosodhattunk róla, hogy a bor és a mézeskalács kitűnően megférnek egymás mellett, de azt is tudjuk, hogy milyen sajt illik leginkább a karácsonyi asztalra, vagy melyik borból készül a legfinomabb forralt bor.

December 9-én ismét karácsony-illatúak lesznek a pincefalu utcái. Sétálgatva azokon be-betérhetünk egy-egy présházba, amelyek ablakából kiszűrődő fények és hangok szíves vendéglátást ígérnek az arra járóknak.

Az 1200 borospince közötti tájékozódást térképek, a présházak elé tűzött zászlók és az ablakokban világító fények segítik. Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.

A RENDEZVÉNYEN FELLELHETŐ BORFAJTÁK:
Többek között Cabernet Franc és Sauvignon, Kékfrankos, Zweigelt, Kadarka, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres, Kövidinka, Irsai Olivér stb.

LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK

BELÉPŐ:
3000 Ft, amiért egy borospoharat, 20*0,5 dl-es kóstolójegyet, valamint egy térképet adunk.

IDŐPONT és NYITVATARTÁS:
2017. december 9. szombat – 14:00 -

INFORMÁCIÓS PONT NYITVA TARTÁS:
2017. december 9. szombat 14.00 – 21.00-ig

MEGKÖZELÍTÉS:
Hajós – Pincefalu, Borbíró utca (GPS: 46.3851588608649 / 19.150242805481)

SZÁLLÁS:
a Pincefaluban fürdőszobával ellátott vendégszobák állnak rendelkezésre (vintegro@gmail.com)

ELÉRHETŐSÉGEK:
Szállás és egyéb információ: vintegro@gmail.com
 


Települések Hajós közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Gasztronómia, Alkalmi rendezvények
helyszín
  • Borvidéken, Dél-Alföld
Település ismertető
  • Hajós

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Hajósonés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu